Categorieën
Geen categorie

Uit het leven gegrepen

Omdat getuigenissen zoveel blootleggen delen wij deze graag met jullie. Enkel deze waarvoor we toestemming hebben, zullen gepost worden.

Wauw, wat een super initiatief!!!!

12 jaar geleden waren wij ook meevechtende ouders. Bij ons dochtertje werd op 6 maand oude , beter gezegd, jonge leeftijd leukemie vastgesteld. Ondertussen is een sterke meid van 12 jaar.

Maar ook wij struggelden daar met de voeding. Op zo’n jonge leeftijd beginnen ze pas met smaken te ontdekken en dan die chemo die hun smakenpallet om zeep helpt… Ik zie ons nog staan met onze beaba stoomkoker in het keukentje van de toenmalige 3K6… Ik vind het echt een super goed initiatief en als ik maar ergens mee kan helpen dan hoor ik het graag. Al is het alleen eens luisteren,… Veel succes op alle vlak en er brandt steeds een kaarsje voor al die kinderen én hun ouders, broers en zussen.
Debbie

Deze getuigenissen helpen ons enorm! Elk verhaal en beleving is uniek en sterkt ons in onze prille bestaansreden. We vinden het dan ook super mooi dat Debbie haar hulp aanreikt. We kunnen alle hulp gebruiken en zijn volop bezig om vanuit onze gesloten groep voor meevechtende ouders ( lees de Mama’s en Papa’s van Superhelden ) om hen met elkaar in verbinding te brengen. Zodat er inzichten vanuit de praktijk rond voeding en eetbeleving tot bij de juiste mensen komen.

klik op de afbeelding voor de besloten facebookgroep

Heb je interesse in deze groep klik dan op bovenstaande afbeelding of op volgende link:

https://www.facebook.com/groups/208008340043385/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=2203826496551795

Heb je zelf een eigen parcours achter de rug of ben je nog bezig? Deel gerust jouw verhaal met ons.

Samen maken we een vuist tegen kinderkanker door de superhelden bij te staan in hun gevecht!

 

 

Geef een reactie