Categorieën
Geen categorie

SuperKrachtig Lekker lanceert “Powah! – mondmaskers”

Na weken van lockdown kijkt iedereen uit naar het moment waarop de corona-maatregelen versoepeld worden en we opnieuw familie en vrienden mogen bezoeken, gezellig mogen neerstrijken op een terrasje en onze (enigszins verwilderde of verkleurde) haardos deskundig onder handen mogen laten nemen. Deze vrijheden, die vroeger de normaalste zaak van de wereld waren, staan nu hoog op ons verlanglijstje. 

Echter, ondanks ons verlangen om weer vrij buiten te mogen, is er toch een stemmetje in ons achterhoofd dat ons enthousiasme wat tempert.
Niet omdat het stemmetje tegen versoepeling is, wel omdat het zich afvraagt wat na deze versoepeling op ons afkomt, welke scenario’s er mogelijks volgen wanneer de scholen opnieuw starten, de bedrijven en winkels opnieuw hun deuren openen,… Zaken die we niet onder controle hebben en ons misschien wel wat angst inboezemen.
Zoals experts reeds aangegeven hebben, zullen we op een bepaald moment onze angsten opzij moeten zetten en de draad van het ‘gewone’ leven beetje bij beetje weer oppakken.
Maar hoe doe je dat nu, je angsten opzij zetten?
Goed nieuws! Daar bestaan verschillende manieren voor. Eén daarvan is je zo goed mogelijk informeren en voorbereiden.  

En net in deze voorbereiding wil SuperKrachtig Lekker een cruciale ondersteuning bieden met de lancering van onze kleurrijke, originele Powah! mondmaskers. 

Veel leuker dan vallen en opstaan, is staan en opvallen

Mondmaskers moeten niet enkel beschermen, ze mogen ook leuk zijn om te dragen. Daarom werd voor de opdruk gekozen voor de Bite Buddies van SuperKrachtig Lekker, toffe en vooral sterke groentjes voorzien van een superhelden-kostuum. Zij staan symbool voor de superkracht die gezonde voeding geeft aan onze superhelden, de superkracht die zo essentieel is in hun strijd tegen kanker.  We willen met de Bite Buddies diezelfde superkracht overzetten naar onze mondmaskers en zo een krachtige vuist blijven maken tegen kanker en tegenwoordig ook tegen corona. 

Voor wie een zachtere kleur verkiest, werd daarnaast ook een model met enkel het Powah! – logo ontworpen, een mondmasker met een stijlvolle en tegelijk krachtige boodschap.

De buddy-maskers zijn verkrijgbaar in twee formaten, voor kinderen en voor volwassenen. Het logo-masker is voorlopig enkel verkrijgbaar voor volwassenen.

Alle mondmaskers bestaan uit 2 lagen en zijn gemaakt van 100% polyester

– ademend
– mogelijkheid om filter in te schuiven als extra bescherming 
– wasbaar op 90°C
– laat geen vocht door

Liefde is … zorgen voor elkaar

Onze Powah!-maskers zijn er voor iedereen die zijn/haar omgeving wil beschermen. Want uiteindelijk is dat waar het om gaat: we willen onze geliefden beschermen en het besmettingsgevaar verkleinen. Kortom, we willen zorgen voor elkaar.

Dit is ook wat onze vechtende en meevechtende superhelden iedere dag doen. Een kankerbehandeling pleegt een regelrechte aanslag op het immuunsysteem van patiënten, waardoor zij extra vatbaar en kwetsbaar zijn. Ook in niet-coronatijden is een mondmasker dus vaak geen overbodige luxe. 

Door onze mondmaskers aan te kopen, bescherm je niet enkel je omgeving. Je steunt er ook de vechtende superhelden mee. De opbrengst van de mondmaskers gaat namelijk integraal naar extra steun-initiatieven, want  we willen gratis exemplaren voorzien voor zij die er het meeste nood aan hebben. 

SuperKrachtig Lekker wil zich buigen over het voedingsaspect en een evenwichtige eetbeleving voor kinderen die vechten tegen kanker.

In nauwe samenwerking met de Kinder Hemato-Oncologie afdelingen wensen we een invulling te geven aan alle aspecten met betrekking tot gezonde en lekkere voeding voor kinderkankerpatiënten en kinderen met een levensbedreigende ziekte waarbij voorzien wordt in handvaten rond eetbeleving. Samen wordt bekeken hoe wij de afdeling kunnen bijstaan rond de thematiek.

Niet enkel de middelen voorzien om dit mogelijk te maken ook ondersteuning bieden in de voorbereiding en uitwerking van initiatieven op maat van de afdeling en er mee voor zorgen dat dit een volwaardige plaats krijgt binnen de behandeling.

We zetten in op zowel de ziekenhuisopnames als de periodes met dagklinieken waar meevechtende gezinnen en hun superheld meer op zichzelf zijn toegewezen. Hierdoor kunnen we ondersteuning bieden doorheen de ganse behandelingsperiode.

Geef een reactie